duminică, 8 august 2010

Letter to my blog

Am stabilit! Zilele astea nu fac altceva decât să experimentez pe noua mea jucărie grafică. Îi zic jucărie pentru că asta simt că fac atunci când o conectez la calculator: mă joc. Iar tabletă grafică sună urât, îmi zboară gândul direct la medicamente. TABLETĂ :|. I will have to find a name for you, awesome plaything :D.
Trecând mai departe, azi am experimentat scrisul. Dacă aveți răbdare să vă aruncați ochii și pe imaginea de mai jos, o să vă intrebati, probabil, dacă scrisul meu arată atât de îngrozitor și pe o foaie de hârtie. DA! :)) ĂLA e scrisul meu (which only goes to show that my graphic plaything is indeed very very awesome).
Dacă mă concentrez suficient, pot scrie și mai frumos, dar am nevoie de o motivație puternică. Așa cum a fost examenul de bac, când toți profii mă speriau că o sa mi se scadă nota pentru că scriu urât. Mai ales la română, materie la care, țin să specific, am luat 9,90 chiar dacă nu am avut cel mai caligrafic scris ever. Era, ce-i drept, ceva mai inteligibil. TOTUȘI: Conținut, nu formă, domnilor profesori! :)) Dar asta se întâmpla acum foaaarte mult timp.
Revenind însă: a trebuit, evident, să postez și o scrisorică..pentru că..well, its fun!:)) E banală, simplă și copilărească. But I meant it this way.

5 comentarii:

  1. I like your handwriting :P

    RăspundețiȘtergere
  2. I don't believe that but thanks ;]

    RăspundețiȘtergere
  3. the fact that you don't believe it, doesn't change the fact that it's true.
    (and I said that I like it, not that I think it's beautiful)
    Anyways, huuuugs >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. so its kinda like saying: i like your ugly handwriting :))

    RăspundețiȘtergere
  5. yeah, just that I think it's special :P

    RăspundețiȘtergere