marți, 21 septembrie 2010

Ce-ţi e şi cu aşteptările astea

Hai să ne dăm cu părerea şi despre filmele uşurele, care n-o să apuce să vadă nicicând un Oscar, că m-am săturat să aud din toate părţile de Inception, CHIAR dacă mi-a plăcut, deşi n-am găsit că are cea mai originală idee, iar vocea piţigăiată, de adolescent, a lui Leonardo DiCaprio a stricat puţin din veridicitatea personajului său. Şi! Şi! O mică paranteză: The Sorcerer's Apprentice mi s-a părut chiar mişto (ce-i drept, fără prea multă substanţă, dar cu nişte efecte speciale de excepţie); a fost, din păcate, prea puţin băgat în seamă, eclipsat fiind de Inception şi de Salt, care Salt s-a dovedit a fi o porcărie monumentală. Care este.

Trecând mai departe, Get Him to the Greek e un film pe care am aşteptat multă vreme să-l văd, în mare pentru că unul din personajele principale e interpretat de Russell Brand şi mai apare pe-acolo şi Jonah Hill (de care mi-a plăcut mie mult în Superbad). Dar, aşa cum se întâmplă uneori cu lucrurile în care-ţi pui mare nădejde şi care, pe deasupra, se mai şi lasă aşteptate, am rămas puţin dezamăgită. Şi zău că mă aşteptam la o comedie care să mă dea pe spate. Dar, în afară de un scurt moment în care Russell Brand face un fel de stand-up comedy (şi se pricepe omul să ţină discursuri haioase, nu zic), undeva pe la finalul filmului, şi câteva scene izolate care m-au făcut să zâmbesc mai mult pentru că e el caraghios şi nu rezist eu la accentul ăla britanic al lui, filmul a cam lăsat de dorit. Nu înţeleg de ce pe imdb are nota 7,1; eu una nu i-aş da mai mult de 4.
Cu toate astea, rămâne unul din personajele mele preferate, pentru că el, în sine, E UN PERSONAJ. And, even if he did not deliver as expected in his last movie, I still like him :D.(Yeah, I still like you dude, don't you worry).



2 comentarii:

  1. degeaba arata angelina jolie intr-un mare fel daca nu stie sa joace, sau macar sa-si aleaga roluri pe care sa fie in stare sa le interpreteze ca lumea

    RăspundețiȘtergere