miercuri, 14 aprilie 2010

Happy ending

Acum ceva timp aparusera (de nicaieri) in fata blocului, 3 pisoi; nu cred ca aveau mai mult de 2-3 luni. Dintre cei 3, unul singur a mai ramas in viata. Pe ceilalti i-am vazut aruncati neglijent, ca niste carpe, undeva la marginea aleii. De caini nu pareau a fi sfasiati. Frig n-a fost, hrana nu le-a lipsit intru totul; n-as vrea sa ma pripesc in a trage o concluzie, dar stiu ca pe lumea asta sunt multi oameni fara scrupule.
You know, sometimes I wish I had a time machine and travel way back, to the beginning of time and have a say in how this world would be like.
In fine, eu l`am prins in viata numai pe unul din ei. Si inainte sa fie adoptat de un vecin binevoitor, i-am facut si niste poze (l-as fi luat eu, dar cand l-a vazut, my stuck up, jealous cat a facut o scena foarte FOARTE urata, asa ca l-am adoptat numai temporar). I do hope he's happy in his new home.
But here's the adorable, lucky kitten :D :





And here's my adorable cat; clearly she does know how to strike an attitude :)):

2 comentarii:

  1. cred ca am mai postat o data dar nu apare. oricum, ma voi repeta atunci:)) vai , pisica aia mica este adorabila, i am happy for the happy ending:D. On another note, your cat has personality:)) vip personality, vedeta cu fitze:))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) da, aia mica era simpatica rau. si prietenoasa.si vobareata. i kinda miss her :-<
    despre a mea, mai multe intr-o postare viitoare ;))

    RăspundețiȘtergere