miercuri, 7 aprilie 2010

Despre frumusete in general. Despre cea a barbatului in particular

Hai sa raspund si eu la articolul lui Bobby Voicu .
Ce e, de fapt, frumusetea..daca nu o experienta subiectiva, cum zice si vorba aia: frumusetea e in ochii celui care priveste. Cu toate astea, standardul e aproximativ acelasi cam peste tot, se invarte in jurul acelorasi tipologii.
Iar gusturile se mai si schimba, revenind la subiect; frumusetea nu e o constanta.

Daca mie pe la 14 ani imi placea:



(:)) I KNOW! nu aruncati cu pietre, TOTUSI! ce, voi stiati mai bine la 14 ani?! :)) )iar pe la 19:



acum, la 20 si ceva (desi molko will forever have a special place in here-> pointing at the back cover of my very VERY old journal-> mhmm..molko sticker :)) ), nu as putea spune ca gasesc frumosul in ceva anume. Si, riscand sa cad in patetic, zic: frumosul se gaseste de multe ori in cele mai neasteptate situatii. Si e conditionat foarte mult de circumstante: de orice fel sunt ele (ma refer aici la cele de timp, de loc, la cele care tin de starea de spirit samd).

Oricat de placut ar fi fizicul cuiva, o forma fara fond va ramane intotdeauna o forma fara fond si atat. Superficialitatea nu poate avea durabilitate.
Fara sa intru in prea multe detalii, parerea mea e ca un barbat frumos (un om frumos) e acela care stie sa echilibreze cele doua elemente.

Salutations!
C.

12 comentarii:

  1. am trecut prin postul tau...si chiar daca e un salt maricel de la topic(dar na, la asta ma duce gandul acum)vreau sa te intreb(poate doar din pura curiozitate :) )...cum iubesc barbatii femeile, ce ii atrage la o femeie ?and why not, sa fie ceva complet...si intrebarea reciproca...
    A. de la Anonim

    RăspundețiȘtergere
  2. salutare A de la Anonim :))
    cum iubesc barbatii femeile si invers mi se pare o chestiune cu care nu prea merita sa-ti bati capul prea mult (ca e prea complexa si n-o sa ajungi niciodata la un raspuns concret sau la o formula care sa se aplice tuturor). eu vad iubirea, atractia in primul rand ca pe niste procese fiziologice si psihologice care interactioneaza in permanenta si care depind de circumstante. da, insist pe circumstante :)) dar sa iti zic concret ce anume atrage..nu pot. sunt fie lucruri prea generale (fizic, intelect samd), fie lucruri prea specifice. :-S

    RăspundețiȘtergere
  3. yes...maybe it was a trick question, wasn't it :P maybe the general thing wasn't of that much importance ;)...and yes,attraction seems to have turned into pure science rather than just something that just happens and leads to friendships o more - as from what you say :)
    how about if I make up a scenario?

    Acelasi A.

    RăspundețiȘtergere
  4. so...once there lived three wise monkeys, and they fought on who was the wisest one.no,no, not that kind of scenario :)
    why dun u throw in a little idea to help with the inspiration!:D


    A.

    RăspundețiȘtergere
  5. ok,so here goes:
    Se intorc din oras, o conduce acasa. Noapte, liniste.
    Stradute fermecatoare (pe undeva prin partea istorica a orasului), pavaj ros de timp, pasi stingheri, atingeri nesigure ce se limiteaza la nivelul mainilor.
    Tensiune in aer.
    Ar opri-o in loc si ar saruta-o cu nesat daca ar sti ca n-o sa fie nepotrivit.
    Ea...isi mentine privirea plecata, de teama, poate, sa nu i se citeasca dorinta in ochi.
    Picura. Apoi ploua puternic.

    A.

    RăspundețiȘtergere
  6. aoleu! sandra brown, tu esti?! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. the imagination is strong in this one
    (points to A.) :)
    ok, so that's a part of a random scenario :)...say me and you were in it.who would you be, the guy or the girl? :))

    A.

    RăspundețiȘtergere
  8. ~interesting.and why not?

    RăspundețiȘtergere